Новини

Громадські активісти провели семінар з ІПВГ для студентів
25 Жовтня 2016
Public Activists Deliver EITI Seminar for Students
   Україні бракує фахівців, які мають активну громадянську позицію і дотримуються принципів прозорості, підзвітності, відповідальна ставлення до дотримання технологічних вимог щодо збереження довкілля.
Саме тому Полтавська філія Суспільної служби України проводить семінари для викладачів та студентів вузів, які готують спеціалістів для видобувних галузей.
    Цього разу експерти провели семінар для студентів Полтавського коледжу нафти і газу Полтавського національного технічного університету ім. Ю.Кондратюка, які завершують навчання за спеціальністю “Експлуатація нафтових і газових свердловин”.
    Студенти вже проходили практику у видобувних компаніях, тому дискусія відбувалася на рівних. Дуже приємно було бачити зацікавленість учасників семінару та розуміння важливості дотримання технологічних стандартів при експлуатації свердловин та прозорого ведення бізнесу.
    Захід проведений в рамках проекту “Зміцнення місцевої фінансової ініціативи (ЗМФІ-ІІ) впровадження” у частині надання допомоги в реалізації компоненту “Ініціатива прозорості видобувних галузей в Україні”, який фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).