Новини

Мешканців Львову та Чернівців навчали, як реалізувати свої ідеї за рахунок бюджетних коштів
01 Вересня 2016
The Lviv and Chernivtsi Residents Taught How to Realize Their Ideas Using Public Money
   ГО «Інститут регіонального розвитку» (Львів), що була відібрана на конкурсних засадах проектом USAID «Зміцнення місцевої фінансової ініціативи (ЗМФІ-ІІ) впровадження» для популяризації бюджету участі, провела тренінги для львів’ян (29.08) та чернівчан (30-31.08) щодо розподілу бюджетних коштів на реалізацію пріоритетних проектів розвитку міст.
Експерти Інституту навчали жителів Львову та Чернівців, як готувати, подавати та просувати проекти для поліпшення життя у містах. Проекти, які найбільше підтримають мешканці, будуть реалізовані з бюджетів міст.
   Організатори надали авторам ідей практичні рекомендації щодо створення різноманітних проектів, способи їх представлення та просування серед жителів міст. Також семінари стали платформою для знайомства, співпраці та об'єднання спільних зусиль активістів.
   Мешканці Львову та Чернівців мають можливість подавати свої проекти завдяки зручній електронній системі «Громадський проект», що була розроблена проектом «ЗМФІ-ІІ». Для львів’ян система доступна за посиланням lviv.pb.org.ua, для чернівчан - gb.city.cv.ua.