Новини

Перші зустрічі з бюджету участі у Жовтих Водах та Вільногірську
27 Лютого 2017

23 та 24 лютого у Жовтих Водах та Вільногірську відбулися установчі зустрічі з питань бюджету участі.

Заходи було організовано ГО «Подільська агенція регіонального розвитку» та Жовтоводською і Вільногірською міськими радами в рамках проекту «Зміцнення місцевої фінансової ініціативи (ЗМФІ-II) впровадження».

На зустрічах обговорили потреби міст у запровадженні бюджету участі, визначили формат діяльності робочих груп та навчальних семінарів для представників громадськості й членів міського управління,. Крім того, були вирішені організаційні питання та визначені способи реклами, необхідної для першого етапу реалізації бюджету участі.

У Жовтих Водах захід відвідали 24 особи, серед яких міський голова Володимир Абрамов, розробники Положення про бюджет участі, депутати міської ради та громадські активісти.

У Вільногірську участь у заході взяли 20 учасників, зокрема міський голова Володимир Василенко, представники відділів міської ради, депутати та громадські активісти.

В березні у Жовтих Водах та Вільногірську пройде кілька навчальних заходів. ГО «Подільська агенція регіонального розвитку», Жовтоводська та Вільногірська міські ради запрошують охочих долучитися до семінарів та робочих груп. Календар заходів буде оприлюднено в окремому оголошенні.