Новини

Тренінги для ІБСЕД
31 Липня 2007
Тренінг з адміністрування грантів збагатив співробітників ІБСЕД корисними знаннями 

    25 – 30 липня, у київському офісі проекту Реформа місцевих бюджетів в Україні (РМБУ) відбувся тренінг з правил адміністрування грантів АМР США. У семінарі, який проводив директор з питань міжнародних контрактів та грантів RTI Чіто Паділла, взяли участь керівники РМБУ, а також співробітники новоствореного Інституту бюджету та соціально-економічних досліджень (ІБСЕД). Під час тренінгу учасники мали нагоду ознайомитись з основними правилами, положеннями та вимогами щодо реалізації грантів АМР США, а також з’ясувати відмінності між грантами, субконтрактами і субугодами та особливості правил і процедур, що застосовуються до них.

   Цей тренінг є вкрай важливим для працівників ІБСЕД з огляду на те, що ця новостворена громадська організація подає заявку на грант за підтримки РМБУ на період з вересня 2007 року до червня 2008 року. В рамках цього гранту ІБСЕД працюватиме над досягненням цілей та результатів, започаткованих проектом РМБУ, а також розвиватиме власний потенціал для реалізації контрактів з іншими донорами.
   Після завершення тренінгу учасникам вручили сертифікати за підписом Чіто Паділла та віце-президента RTI з питань контрактів і закупівель Едварда Сторі.