Новини

Конференція
23 Грудня 2011
Conference

 Конференція «Підвищення ефективності бюджетного процесу на засадах модернізації адміністративного управління та партнерства із громадянським суспільством»

     23 грудня у м. Ірпінь відбулася Конференція на тему «Підвищення ефективності бюджетного процесу на засадах модернізації адміністративного управління та партнерства із громадянським суспільством». У рамках проведення Конференції також відбулося засідання круглого столу на тему: «Взаємозв’язок ефективного бюджетування та інших аспектів управлінської системи на місцевому рівні».
     В межах Конференції були розглянуті питання щодо досягнень та перспектив реформування системи місцевих фінансів, шляхів забезпечення ефективності бюджетування на місцевому рівні, їх зв’язку із покращенням адміністративного управління та залученням громадськості, інші актуальні питання.
     До участі в роботі Конференції було запрошено представників міністерств та відомств, обласних, районних та міських державних адміністрацій, представників наукових кіл, міжнародного експертного середовища, громадського сектору.