Новини

Розпочалася чергова серія тренінгів для розпорядників бюджетних коштів щодо користування веб-порталом публічних коштів Є-Data
06 Квітня 2016

   П’ятого квітня експерти ЗМФІ-II за підтримки Міністерства фінансів України розпочали чергову серію тренінгів для головних розпорядників бюджетних коштів різних рівнів щодо користування  веб-порталом публічних коштів Є-Data.
   Перші тренінги відбулися у листопаді - грудні 2015 року у Києві, Дніпропетровській, Одеській, Тернопільській та Чернівецькій областях. До кінця травня навчальні заходи пройдуть у Хмельницькій, Сумській, Запорізькій, Житомирській, Кіровоградській, Черкаській та Миколаївській та Полтавській областях.
   Слухачі ознайомляться з можливостями веб-порталу Є-Data та навчаться якісному інформаційному наповненню звітів та договорів. Також вони дізнаються, як створювати персональний профіль – «службовий кабінет» -- для кожної бюджетної установи.
   Навчання забезпечить єдині підходи до подання інформації про використання бюджетних коштів у зрозумілому для громадськості вигляді, підвищить активну участь громади у бюджетному процесі та посилить прозорість бюджетного процесу.