Новини

Серія тренінгів у Львові
12 Лютого 2010
PPB Consultations/Training in Lviv
Консультації/тренінги з ПЦМ пройшли у Львівській області

     Інститут бюджету продовжує роботу по запровадженню Програмно-цільового методу (ПЦМ) планування та виконання місцевих бюджетів, що є одним з ключових компонентів проекту MFSI. 
     Так у Львівській області пройшла серія тренінгів/консультацій з підготовки бюджетних програм в галузях освіти, охорони здоров»я та житлово-комунального господарства на 2010 рік. Учасниками регіональних заходів стали фахівці, що відповідають за планування, розробку та виконання програм в зазначених галузях.  
     Зокрема, 23 лютого 2010 р. у Львові відбувся тренінг/консультація з питань розробки бюджетних програм по галузі «Освіта» на 2010 р. для головних розпорядників бюджетних коштів, розпорядників нижчого рівня та фахівців управління фінансів міського виконавчого комітету м. Львів, які координують роботу в зазначеній галузі.
     24 лютого 2010 р. на подібному заході у Львові зібрались представники Головного фінансового управління Львівської області та головні розпорядники бюджетних коштів, розпорядники нижчого рівня з питань розробки бюджетних програм по галузі «Освіта» на 2010 рік.
     Протягом березня 2010 р. тренінги/консультації відбудуться в решті пілотних регіонів (Житомирська, Луганська області та АР Крим).