Новини

Тренінги у Львівській області
20 Червня 2011

ІБСЕД продовжує серію навчань для нових бюджетів

    Експерти проекту MFSI спільно з Міністерством фінансів України продовжують проведення серії навчань для нових учасників експерименту із запровадження ПЦМ на місцевому рівні.
    Чергова серія навчань з інструктивних матеріалів по запровадженню Програмно-цільового методу формування та виконання місцевих бюджетів відбулась у Львові 9, 15, 17 та 20 червня 2011 р.
    Учасниками тренінгів стали понад 160 головних розпорядників та фахівців фінансових управлінь міст та всіх районів Львівської області – нових учасників державного експерименту по запровадженню Програмно-цільового методу планування та виконання місцевих бюджетів.
   В ході тренінгів вони ознайомились з інструктивними матеріалами по запровадженню Програмно-цільового методу у місцевих бюджетів, прикладами успішного використання інструментарію ПЦМ в окремих бюджетах Львівської області, а також було окреслено подальші кроки реалізації експерименту.
    Ця робота проводиться Інститутом бюджету в рамках виконання завдань проекту «Зміцнення місцевої фінансової ініціативи» за підтримки USAID у відповідності до Наказу Міністерства фінансів України №805 від 2/08/2010 р., яким визначено Основні підходи запровадження Програмно-цільового методу складання та виконання бюджетів в Автономній  Республіці Крим, Житомирській, Луганській і Львівській областях .
     Наступні тренінги відбудуться в середині липня 2011 р. в Житомирі та АР Крим.