Новини

Засідання Національної консультаційної ради (НКР)
27 Грудня 2008
National Advisory Board Meeting

Засідання Національної консультаційної ради (НКР)

     26 грудня 2008 р. в конференц-центрі "Президент Готелю" відбулось чергове засідання Національної консультаційної ради (НКР) з питань управління державними фінансами вже в рамках нового проекту «Зміцнення місцевої фінансової ініціативи» (USAID), виконання якого ІБСЕД розпочав з 1 жовтня 2008 р.     
     Питання залучення альтернативних фінансових джерел для фінансування проектів розвитку житлово-комунальної сфери набуває особливої актуальності в сучасних економічних умовах. Тому, темою засідання стало обговорення проекту Закону України «Про загальні засади розвитку державно-приватного партнерства в Україні», який є основою для запровадження інноваційних фінансових технологій в комунальній сфері. 
     В роботі НКР беруть участь представники Комітету Верховної Ради України з питань бюджету, Комітету ВР з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства та регіональної політики, Міністерства економіки та Міністерства фінансів України, Міністерства з питань житлово-комунального господарства, Державного казначейства України, Асоціації міст України, органів місцевого самоврядування.

З програмою, матеріалами та рекомендаціями учасників Національної Консультаційної Ради ви можете ознайомитись на сторінці сайту "Про нас", в розділі "Підтримка фіскальних реформ".