Новини

Бухгалтерський конгрес
11 Липня 2012

Експерт проекту ЗМФІ-ІІ взяв участь у 6-му щорічному Всеукраїнському бухгалтерському конгресі

  На запрошення Всеукраїнського бухгалтерського клубу експерт ЗМФІ-ІІ взяв участь у 6-му щорічному Всеукраїнському бухгалтерському конгресі, який відбувся з 6 по 10 липня 2012 року у м. Ялті.
  У Конгресі прийняли участь біля 350 учасників, серед яких представники Міністерства фінансів, Мінсоцполітики, Міністерства охорони здоров’я, Міністерства освіти і науки, молоді та спорту, Міністерства культури, Державної податкової служби України, Державної фінансової інспекції України, Пенсійного фонду України, Державної Казначейської служби України, громадського сектору.
   Найактуальнійші питання, які розглядались на Конгресі, були перспективні напрямки підвищення ефективності використання бюджетних коштів та державного майна, планування та виконання бюджету із застосуванням програмно-цільового методу бюджетування.
  На пленарному засіданні на початку Конгресу і далі у секціях розглядалися актуальні питання планування та виконання бюджетів всіх рівнів, нові підходи до організації внутрішнього аудиту і контрольно-ревізійної роботи, проведення закупівель за державні кошти тощо.
   Експерт ЗМФІ-ІІ прийняв активну участь в обговоренні цих питань та виступив з доповіддю «Запровадження ПЦМ – шлях поєднання стратегії і тактики середньострокового бюджетування».
   Доповідь була схвально зустрінута учасниками Конгресу. В ході жвавого обговорення доповіді експерт відповів на поставлені запитання.