Новини

ІБСЕД та Славутич
15 Березня 2010
IBSER and Slavutych City Council
Співпраця ІБСЕД та Славутицької міської ради

     В ході реалізації Протоколу про наміри щодо співпраці між Славутицькою міською радою та Інститутом бюджету та соціально-економічних досліджень 15 березня 2010 року в м. Славутич відбулась робоча зустріч за участю представників Славутицької міської ради, Асоціації енергетичних аудиторів у житлово-комунальному господарстві та ІБСЕД.
     Учасники зустрічі узгодили ряд проектів, над розробкою яких сторони будуть співпрацювати в рамках Протоколу про наміри:
          1. Термомодернізація шкіл.
          2. Модернізація системи водовідведення.
          3. Будівництво котельні комунальної власності, що працює на торфі.
     В рамках реалізації проекту MFSI основним напрямком співпраці Інституту бюджету та Славутицької міської ради визначено розробку фінансової складової Муніципального енергетичного плану.
     За результатами обговорення представники Славутицької міськради зобов’язалися підготувати проект рішення міської ради про утворення робочої групи для реалізації вищезазначених проектів і підготовки Муніципального енергетичного плану та надати ІБСЕД інформацію, необхідну для здійснення аналізу можливостей міста з погашення та обслуговування варіантів участі міста у проектах державно-приватного партнерства та отримання необхідних дозвільних документів від Міністерства фінансів України.
     В ході зустрічі її учасники окреслили коло перспективних проектів подальшої співпраці ІБСЕД та Славутицької міської ради, зокрема, модернізація тепломереж та будівництво заводу з переробки відходів.