Новини

Координаційна нарада у місті Одеса
02 Листопада 2011
MFSI-II Coordinating Meeting in Odesa

Міжрегіональна координаційна нарада у місті Одеса

2 листопада 2011 року в м. Одеса відбулася міжрегіональна координаційна нарада-семінар із запровадження програмно-цільового методу складання та виконання місцевих бюджетів. Захід було організовано спільно з Міністерством фінансів України в рамках виконання завдань проекту «Зміцнення місцевої фінансової ініціативи (ЗМФІ-ІІ) впровадження».

Учасниками (46 осіб) стали керівники обласних фінансових управлінь та начальники фінансових управлінь міст обласного значення Одеської, Херсонської, Миколаївської, Кіровоградської областей та м. Севастополь.

Актуальність проведеної наради зумовлена подальшим поширенням експерименту з ПЦМ. Так на виконання наказу Міністерства фінансів України від 02.08.2010 № 805 передбачено залучити з 2012 року до державного експерименту із впровадження ПЦМ бюджет м. Севастополя, усі бюджети міст обласного значення, усі обласні бюджети України, а також районні бюджети Дніпропетровської, Донецької та Вінницької областей. В рамках наради також було проведено тренінг із основних засад ПЦМ.

Цим заходом було продовжено нову серію навчань з ПЦМ. Наступні подібні заходи пройдуть 10 листопада 2011 року – у м. Дніпропетровськ та 11 листопада 2011 року – у м. Донецьк.