Новини

Координаційні наради у Дніпропетровську та Донецьку
11 Листопада 2011
MFSI-II Coordinating Meetings in Dnipropetrovsk and Donetsk

Міжрегіональні координаційні наради-семінари в Дніпропетровську та Донецьку

  10 листопада в м. Дніпропетровську та 11 листопада в м. Донецьку відбулися міжрегіональні координаційні наради-семінари із запровадження програмно-цільового методу складання та виконання місцевих бюджетів. Заходи було організовано спільно з Міністерством фінансів України в рамках виконання завдань проекту «Зміцнення місцевої фінансової ініціативи (ЗМФІ-ІІ) впровадження».
    Учасниками наради у Дніпропетровську були керівники обласних фінансових управлінь та начальники фінансових управлінь міст обласного значення Дніпропетровської, Полтавської та Запорізької областей. Учасниками у Донецьку стали керівники обласних фінансових управлінь та начальники фінансових управлінь міст обласного значення Донецької та Харківської областей.
    Актуальність проведених нарад зумовлена подальшим поширенням експерименту з ПЦМ. Так на виконання наказу Міністерства фінансів України від 02.08.2010 № 805 передбачено залучити з 2012 року до державного експерименту із впровадження ПЦМ усі бюджети міст обласного значення, усі обласні бюджети України, а також районні бюджети Дніпропетровської, Донецької та Вінницької областей.