Новини

Львівський проект з енергозбереження
03 Грудня 2012
Energy Saving Project of Lviv

Проект ЗМФІ-ІІ сприяв місту Львів  у підготовці проекту з енергозбереження

   Завдяки співпраці проекту «Зміцнення місцевої фінансової ініціативи (ЗМФІ-ІІ) впровадження» з містом Львів у місті буде реалізовано проект з енергозбереження.
   За період роботи з містом експерти  проекту ЗМФІ-ІІ надали допомогу у підготовці рішень міської ради, звернень до Міністерства фінансів України для отримання погодження запозичень та інших необхідних документів.
  Результатом співпраці стало підписання кредитної угоди між Львовом  та Північною Екологічною Фінансовою  Корпорацією  (НЕФКО)  щодо надання місту 3 млн. грн. для фінансування проекту «Спільна програма з енергозбереження в місті Львів».
    Кошт
и будуть використані для поновлення вуличного освітлення та ремонту муніципальних будівель.  Передбачається установка світлодіодних світильників, заміна вікон, поліпшення теплоізоляції трубопроводів, утеплення покрівель та стін, модернізація системи опалення будівель та організація нового теплопункту. Перший транш місто отримає до кінця грудня 2012 року.
   Очікується, що виконання проекту дозволить щорічно економити 1113 МВт/год електроенергії та скоротити  викиди  СО2 на 512,8 т та SO2 на 30,8 т на рік .