Новини

Нарада в Адміністрації Президента України
02 Серпня 2011

Нарада в Адміністрації Президента України

     Експерти ІБСЕД взяли участь в нараді, присвяченій стану реалізації у Донецькій, Дніпропетровській, Вінницькій областях та м. Києві експерименту з реформування системи охорони здоров’я. Нарада відбулась 2 серпня 2011 р. в Головному управлінні з питань реформування соціальної сфери Адміністрації Президента України.
    В ході наради, до участі в якій також приєднались представники Міністерства фінансів та Міністерства охорони здоров’я України, було опрацьовано питання впровадження нового механізму фінансового забезпечення закладів охорони здоров’я пілотних регіонів.

     Слід зазначити, що Законом України

«Про проведення у Донецькій,  Дніпропетровській, Вінницькій областях експерименту з реформування системи охорони здоров‘я» визначено застосування ПЦМ як інструмент підвищення якості послуг, що надаються за бюджетні кошти, а також одним із основних компонентів реформування системи охорони здоров’я та основою подальших системних реформ.
     ІБСЕД запрошено до активної співпраці, враховуючи чималий досвід та результати проекту MFSI у пілотному запровадженні ПЦМ на місцевому рівні.