Новини

Робоча зустріч в Острозі
25 Березня 2010
Working meeting in Ostroh
Зустріч в Острозі

     В рамках виконання проекту «Зміцнення місцевої фінансової ініціативи» (MFSI) за підтримки USAID, Інститут  бюджету надає допомогу містам України в реалізації інвестиційних проектів інфраструктурного розвитку, зокрема у сфері енергозбереження.
     З метою реалізації завдань цього компоненту проекту та відповідно до Меморандуму про співпрацю Острозької міської ради, ЗАТ «Комунальна енергосервісна компанія м. Рівне» та ІБСЕД, 25 березня 2010 року в місті Острог Рівненської області відбулася робоча зустріч сторін.
     На зустрічі було обговорено основні проблеми, що виникли при реалізації проекту з влаштування індивідуальних котелень для потреб теплопостачання об'єктів навчально-виховної сфери у м. Острог (надалі – проект), зокрема, щодо визначення деталей проекту, дотримання ЗАТ «Комунальна енергосервісна компанія м. Рівне» вимог до інформації, яка необхідна для отримання кредиту на фінансування цього проекту. За результатами обговорення визначено першочергові завдання сторін, виконання яких має забезпечити своєчасну реалізацію проекту.