Новини

Семінар в МінФіні
14 Липня 2011

В МінФіні обговорили питання модернізації системи управління державними фінансами

    Експерти проекту MFSI взяли участь в спільному семінарі Міністерства фінансів України та Світового банку з питань модернізації системи управління державними фінансами для подальшого впровадження реформ, що відбувся в приміщенні Міністерства фінансів України 14 липня 2011 р.
     Захід пройшов під співголовуванням заступника Міністра фінансів України Шевченка Ю.І. та керівника Відділу  державного сектору та інституційних реформ регіону Європи та Середньої Азії Світового банку у справах України, Білорусії та Молдови, пана Вільяма Доротинського.
     До участі в зустрічі також приєднались представники Міністерства фінансів України, Державного Казначейства України, Головного контрольно-ревізійного управління, USAID, SIDA, інші учасники Робочої групи у сфері управління державними фінансами.
    Присутні обговорили питання щодо основних тенденцій в реформі системи управління державними фінансами (СУДФ) та необхідності модернізації інформаційної системи Міністерства фінансів. Зокрема, відзначено необхідність комп»ютеризації в контексті запровадження ПЦМ, середньострокового бюджетування, побудови моніторингу та оцінки бюджетних програм.
     По результатах заходу було прийнято рішення про прискорення Міністерством фінансів України  процесу розробки єдиного програмного забезпечення необхідного для подальшого удосконалення системи управління державними фінансами в Україні.