Новини

Тренінги-консультації з ПЦМ
19 Березня 2010
ІБСЕД продовжує проведення серії регіональних тренінгів/консультацій з ПЦМ

     Інститут бюджету активно працює над запровадженням Програмно-цільового методу (ПЦМ) планування та виконання бюджетів в Автономній Республіці Крим, Житомирській, Луганській і Львівській областях, що є одним з ключових компонентів проекту «Зміцнення місцевої фінансової ініціативи», який реалізується ІБСЕД за підтримки USAID.
     Так в березні 2010 р. експерти ІБСЕД продовжили проведення серії тренінгів/консультацій з підготовки бюджетних програм в галузях освіти, охорони здоров’я та житлово-комунального господарства на 2010 рік. Учасниками регіональних заходів стали фахівці Львівської та Житомирської областей, що відповідають за планування, розробку та виконання програм в зазначених галузях.
     Зокрема, 16-19 березня в містах Львівської області – Моршині, Львові та Жидачівському районі -  пройшли тренінги/консультації з питань розробки бюджетних програм на 2010 рік по галузях «Житлово-комунальне господарство», «Освіта» та «Охорона здоров’я». На заходах зібрались головні розпорядники бюджетних коштів, розпорядники нижчого рівня та фахівці управлінь фінансів міст та районів Львівської області, які координують роботу в зазначених галузях.
     Пізніше, 25 березня, надання консультацій продовжилось у Житомирі, де експерти ІБСЕД працювали з фахівцями фінансового департаменту Житомирської Міськради та представниками Департаменту з питань освіти, відповідальними за  планування, розробку та виконання програм в галузі «Освіта».