Новини

У Запоріжжі пройшли тренінги для розпорядників бюджетних коштів щодо користування веб-порталом публічних коштів Є-Data
15 Квітня 2016
Trainings on How to Use the E-Data Public Funds Web Portal Conducted for Spending Units in Zaporizhzhya
   11-13 квітня проект USAID «Зміцнення місцевої фінансової ініціативи (ЗМФІ-II) впровадження» за підтримки Міністерства фінансів України провів у Запоріжжі 5 тренінгів для головних розпорядників бюджетних коштів щодо користування  веб-порталом публічних коштів Є-Data.
   До тренінгів були залучені керівники та фахівці Департаменту фінансів Запорізької облдержадміністрації, місцевих фінансових органів райдержадміністрацій та виконкомів міських рад Запорізької області, а також головні розпорядники коштів обласного, районного бюджетів, бюджетів міст обласного значення та бюджетів об’єднаних громад. У начальних заходах взяли участь 450 осіб.
   Присутні були ознайомлені із законодавчім регламентуванням створення та функціонування єдиного веб-порталу використання публічних коштів, з інструкцією щодо реєстрації «Службового кабінету» на порталі Є-Data та вимогами до заповнення даних про відкритість використання публічних коштів (звітів, договорів, документів щодо виконання договорів).
   Учасники тренінгів, які пройшли навчання, орієнтовані на необхідність проведення відповідних занять для розпорядників бюджетних коштів нижчого рівня та одержувачів бюджетних коштів, що включені до їх мережі.