Новини

Загальні збори Інституту
11 Лютого 2010
Відбулись Загальні Збори членів ВГО «ІБСЕД»

     11 лютого 2010 р. в приміщенні ІБСЕД відбулись чергові Загальні збори членів Всеукраїнської громадської організації «Інститут бюджету та соціально-економічних досліджень».
     Питаннями порядку денного засідання було визначено:
          - звіт  по результатах діяльності ІБСЕД у 2009 р. та план роботи організації на 2010 р.;
          - переобрання Генерального директора організації та членів Ради Директорів;
          - звіт по результатах діяльності Наглядової Ради ІБСЕД у 2009 р.
     По 1-му питанню члени організації заслухали та схвалили звіт про результати діяльності ІБСЕД у 2009 р. та ознайомились з планами роботи організації на 2010 р. Учасники засідання схвально висловились про досягнуті результати та одностайно високо оцінили зусилля команди Інституту бюджету в реалізації завдань проекту «Зміцнення місцевої фінансової ініціативи» за підтримки USAID.
     Члени організації також позитивно відзначили досягнення експертів Інституту при виконанні двох міжнародних проектів, реалізацію яких було завершено у 2009 році. Зокрема йдеться про діяльність ІБСЕД в рамках виконання проекту «Досвід фіскальної децентралізації у Словаччині для України» в рамках програми “Схід-Схід: партнерство без кордонів” за фінансування Міжнародного фонду «Відродження», а також спільного з Центром економічних та соціальних досліджень «M.E.S.A. 10» проекту «Підвищення конкурентоспроможності прикордонних територій» за підтримки Slovak AID.
     Крім того, відповідно до Статуту організації та в рамках 2-го питання Порядку денного під час засідання Загальних Зборів  відбулось переобрання членів Ради Директорів та Директора організації. За підсумками голосування було переобрано на другий термін Генерального директора Інституту бюджету – Ірину Федорівну Щербину, а також членів Ради Директорів – Олену Котлярську, Віру Ілляш та Артема Рудика.
     Із заключним питанням виступив В’ячеслав  Зубенко, член Наглядової ради,  який ознайомив учасників Загальних Зборів Інституту з результатами її діяльності у 2009 р. Члени організації одностайно схвалили роботу новообраної Наглядової Ради, перше засідання якої відбулось 28 січня 2010 року. Було затверджено наступний склад Наглядової Ради ВГО «ІБСЕД»:

     Голова Наглядової Ради - Елла Марленівна Лібанова, директор Інституту демографії та соціальних досліджень НАН України, член-кореспондент НАН України, доктор економічних наук, професор.

     Члени Наглядової Ради: 
          1. Анатолій Аркадійович Максюта, Перший заступник Міністра економіки України;
          2. Девід Дарбі, доктор наук, відомий міжнародний експерт в галузі державних фінансів; 
          3. Роберт Бодо, експерт проекту «Реформа міського теплозабезпечення в Україні», представник компанії RTI (США); 
          4. В’ячеслав Валерійович Зубенко, заступник Генерального директора ВГО «ІБСЕД», директор Департаменту ПЦМ та навчальних програм.